Even voorstellen: 

WhatsApp Image 2020-09-01 at 14.47.09

Britta van Bergeijk 

Gepassioneerd, open, respectvol en enthousiast. Zo zou je mij als docent kunnen beschrijven.

Ik geef al jaren met veel plezier dans-, pilates- en yin yoga lessen. Ik ben nooit uitgeleerd en blijf mijzelf ontwikkelen met de nieuwste inzichten. Een yoga of pilates les van mij kenmerkt zich door de ideale balans tussen inspanning en ontspanning en vooral het beweegplezier staat centraal. Ik heb oog voor ieder individu en help jou om het beste uit jezelf te halen. Daarbij heb ik veel ervaring met lichamelijke klachten en kan ik de training voor jou op maat maken.


DANS 

Danslessen voor alle leeftijden in de stijlen klassiek ballet, jazzdans en moderne dans.

Naast reguliere danslessen is het ook mogelijk om een persoonlijke openingsdans voor jullie bruiloft te maken of een losse workshop te boeken.

PILATES

Perfect Pilates is de 100 jaar oude methode van Joseph Pilates geperfectioneerd op basis van actuele wetenschappelijke inzichten en toegankelijk gemaakt voor iedereen. ‘Core stability’, body & mind, spieroefeningen, lenigheid en evenwicht zijn de sleutelwoorden. Pilateslessen zijn nog steeds één van de drukst bezochte lessen. Pilates is een eenvoudige maar toch intensieve en doeltreffende training voor elke leeftijd, zowel voor beginners als gevorderde sporters. Ook als oefentherapie is deze methode goed toepasbaar.

YIN YOGA 

Yin yoga is een zachte vorm van yoga. Het is vooral gericht op het versterken en het versoepelen van pezen, bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. Het verbeterd de mobiliteit van het lichaam (leniger) en zorgt dat de gewrichten beter in conditie komen (krachtiger).
Waar je bij de meeste sporten je spieren aan- en ontspant gaat het er bij Yin yoga om dat je zoveel mogelijk spierspanning loslaat. Yin yoga werkt niet alleen ontspannend voor de spieren, maar ook mentaal. Zo kun je beter omgaan met stress, voel je jezelf meer ontspannen en geeft Yin yoga een fijn gevoel!

 

Wil je een les volgen bij mij, of heb je behoefte aan een persoonlijk aanbod op maat? Neem contact met mij op!